Ricardi Nails
    

CURSUS & WORKSHOPS

Naast de nagelbehandelingen geef ik privé les in Nagelstyling. Al mijn kennis en ervaring die ik in de afgelopen 19 jaar heb opgedaan heb ik gebundeld in een cursus Allround Nagelstyling. Deze cursus bestaat uit 12 lesdagen waarbij de onderwerpen manicure, nagellak, gellak, verlenging met tips, gelnagels, acrylnagels, opvullen en verwijderen voorbij komen. Ook wordt er de nodige aandacht aan besteed waarin veel voorkomende nagelaandoeningen en afwijkingen behandeld worden. Na het doorlopen van de 12 lesdagen ontvangt u een certificaat en kunt u zelfstandig aan de slag als Nagelstylist(e).

Een groot voordeel van les bij mij is dat het prive les is. Altijd 1 op 1 en alle aandacht tijdens de lesuren voor uzelf. Al uw vragen kunt u stellen in de les met altijd direct een antwoord. De les gaat op uw tempo en u hoeft geen rekening te houden met het werktempo en vragen van andere cursisten. Daarnaast vinden de lessen plaats in de nagelstudio zelf, dus rechtstreeks in de praktijk. Dit geeft een goed beeld van hoe het dagelijks in de praktijk van een nagelstudio eraan toe gaat. Daardoor is er ook altijd ruimte is om met mij mee te kijken met behandelingen om extra kennis op te doen. Maar ook als u thuis aan het oefenen bent kunnen er altijd vragen per whatsapp of telefonisch gesteld worden aan mij. U kunt uw foto's doorsturen van thuis gedane werk waarop u altijd feedback krijgt.. Kortom, een concept voor succes..... Ik heb al vele cursisten opgeleid die nu zelfstandig en succesvol als Nagelstyliste werkzaam zijn. En daar ben ik best trots op!

Meer info over de mogelijkheden met betrekking tot cursus bij mij vindt u terug in het onderstaande overzicht:**ALLE CURSUSSEN EN WORKSHOPS WORDEN AFGESLOTEN MET EEN CERTIFICAAT OF BEWIJS VAN DEELNAME


 


De cursussen en workshops worden doorlopend gegeven dus u bepaald zelf, uiteraard in overleg met de planning, wanneer uw cursus aanvangt en op welke dagen u de lessen wilt volgen. U krijgt altijd een persoonlijk les schema.