Even voorstellen…..

"Nails Education Studio is ontstaan uit passie voor het nagelvak en dat zult u zeker merken en voelen als u een cursus of workshop bij mij volgt. 

Mijn naam is Karin Rijkaard en ik ben in 1999 begonnen met nagelen en zit inmiddels al heel wat jaren in het nagelvak. 

Mijn werk locatie is Karma Beauty in Amstelveen

Ik zit  sinds september 2014 op deze locatie en sinds januari 2016 geef ik hier ook de cursussen en workshops. Karma Beauty is een professionele en mooie beautysalon dichtbij het Stadshart van Amstelveen, goed te bereiken met openbaar vervoer en met nog gratis parkeerplekken voor de deur!  Voor meer informatie over Karma Beauty check de bijgaande link http://www.karma-beauty.nl

Met een eigen schoonheidssalon, tafelhuur in een bestaande salon, van huis uit werken en op huisbezoek gaan, heb ik vele jaren ervaring opgedaan in Nagelstyling. Zoals vele nagelstylisten ben ik van huis uit gestart met nagelen. Daarna ben ik in 2003 begonnen met mijn eerste eigen studio in 2003, waar ik 3 jaar zelfstandig kunstnagels, manicure- en pedicure behandelingen uitvoerde. Toen dit erg goed liep heb ik in 2006 Beauty Lodge geopend. Dit was een grote beauty salon met meer dan alleen nagelbehandelingen. Dit deed ik uiteraard niet alleen maar met een team van beauty professionals. En toen is het les geven in nagelstyling begonnen, ik begon met het opleiden van mijn eigen medewerkers voor behandelingen in de zaak. In 2010 is deze salon verkocht en ben ik weer een paar jaar van huis uit en op locatie gaan werken. Nails Education Studio is gestart in Aalsmeer, waar ik 2 jaar een ruimte deelde met een schoonheidsspecialiste. Maar omdat ik de gelegenheid kreeg mijn cursussen bij Karma Beauty te geven heb ik de locatie in Aalsmeer opgeheven.

En nu geef ik met veel passie en plezier cursussen op het gebied van Nagelstyling bij Karma Beauty aan een ieder die serieus het nagelvak in wil of als hobbyist aan de slag wil met nagelen.

En natuurlijk werk ik nog steeds in de praktijk. Vanaf de opening van Karma Beauty in Amstelveen doe ik in deze beauty salon nagelbehandelingen. Ook werk ik ook graag op een beurs of event (demo behandelingen geven).

De werkvloer is immers waar alles in de praktijk gebeurt, waar ik de trends en veranderingen op het gebied van behandelingen en producten kan volgen zodat ik deze kennis en vaardigheden door kan geven aan mijn cursisten. Mijn kennis overdragen is iets wat ik graag doe. En ik vindt het belangrijk dat een cursus gepaard gaat met veel individuele aandacht en begeleiding. Dit vul ik in door zeer persoonlijk te werken. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor vragen en adviezen. Ook na de cursus! Want Nagelstyliste is een echt praktijkvak en als je gaat beginnen met 'behandelen' ga je pas ervaringen opdoen. Dan is het fijn om even met iemand te kunnen overleggen.